Portfolio

Bekijk hier ons werk

De ervaringen van onze klanten

Reviews
Netaffairs helped us take our online business to the next level by setting up, maintaining and hosting our multi-country Magento store. They really go the extra mile.
Stefan Textor
Co-Owner
Onze ervaring met Netaffairs is uitstekend. Het zijn professionals die de wensen van de klant goed begrijpen. Door de goede communicatie is het project vlot verlopen met het beoogde eindresultaat binnen de gestelde termijn.
Bart Vrolijk
Hoofd Economische Afdeling | Nederlandse Ambassade te Madrid
We waren op zoek naar een passende en flexibele website die we vervolgens zelfstandig konden bijhouden en beheren. Wij zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteit, het ontwerp en het proces. 100% aan te bevelen!
Leon Bouma
CEO & Oprichter
Het proces van de ontwikkeling van mijn website is erg soepel verlopen en ik ben erg tevreden over de communicatie. Het team heeft de kennis en vaardigheden in huis. De website is eenvoudig zelf te beheren, zelfs in verschillende talen!
Ronald Verstappen
Eigenaar
Sinds de lancering van mijn merk, werk ik met Netaffairs samen. Na 4 jaar zijn ze nog steeds een grote steun en hulp voor mij. Ze hebben een geweldig team en zijn altijd bereid om de beste oplossingen voor het bedrijf te vinden. Naast het feit dat ze zeer bekwaam, vriendelijk en collegiaal zijn!
Grace Huam
Creative Director
We have chosen Netaffairs as a partner for the development of our online sales channel. They helped us with the whole process: from the creation of the online shop until the positioning. They work closely with our ecommerce manager at Babidu to optimize the performance.
Vicente Bordera
Sales director