Over Netaffairs

Wij creëren, beheren en optimaliseren jouw online activiteiten

Netaffairs is ruim 20 jaar gespecialiseerd in cloudservices en managed hosting voor de zakelijke markt. Naast onze uitgebreide hostingactiviteiten, bieden wij onze klanten het totale pakket voor een geoptimaliseerde en gebalanceerde online aanwezigheid. Zo bieden wij:

  • Website en app design en development
  • Managed en shared hostingdiensten
  • AVG proof ownCloud oplossingen
  • Online marketing & social advertising
  • E-mailmarketing
  • Online bedrijfssoftware oplossingen met Odoo

Klantportfolio

Ruim 20 jaar

Al ruim 20 jaar heeft Netaffairs een mooi klantportfolio opgebouwd. Zo werken wij onder andere voor Alliance Automotive Services, Pig & Hen, Waterschap Vechtstromen, Gall&Gall, Handelmetspanje en Giftfor2. Voor al onze klanten zijn een uitstekende uptime, snelle serviceverlening en hoge beveiligingsmaatregelen belangrijke voorwaarden voor het partnerschap met Netaffairs.

Kennis en persoonlijke service

Wij staan voor advies op maat en leveren met onze Nederlands- en Engelstalige supportmedewerkers uitstekende persoonlijke service. De systeembeheerders werken continu aan de innovatie van ons hostingplatform, waardoor wij altijd de beste kwaliteit en nieuwste technieken kunnen bieden.

De servers worden veilig gehost in ISO-27001 gecertificeerde datacentra in Nederland. Door je applicatie of website(s) bij Netaffairs te hosten, ben je altijd bereikbaar en hou je controle over de privacy van je bedrijfsdata!

CTO
Geert
Geert houdt van technische uitdagingen en lekker abstract met de klant meedenken. Hoe groter de uitdaging, des te leuker Geert het vindt.
Support
Erik
Erik ziet het als een uitdaging om alle klantvragen en verzoeken zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden en om klanten te adviseren over diensten.
Business Development
Rick
Bij Rick is het glas altijd half vol. Hij houdt van win-win samenwerkingen en praat dus graag met je over strategische deals en partnerships.
Sales
Dimitri Burgers
Als sales professional, lever ik op maat gemaakte, innovatieve oplossingen die bijdragen aan klantensucces en bedrijfsgroei.
Level 2 technisch support
Sjoerd
Sjoerd behandelt op creatieve en behulpzame wijze technische vraagstukken zoals migraties en het bouwen en bijhouden van shared en managed omgevingen.
Level 2 technisch support
Callum
Dé techneut voor processen gerelateerd aan Linux, hardware en netwerk connectiviteit. Callum bijt zich graag vast in complexe technische vraagstukken.
Marketing & Klantbegeleiding
Lizet
Vol energie en positiviteit zorgt Lizet voor de marketing, communicatie en klantbegeleiding. Ze komt graag met je in contact om je wensen te bespreken.