Over Netaffairs

Netaffairs, onderdeel van de Just Internet Group, is gespecialiseerd in cloudservices en managed hosting voor de zakelijke markt. Zo bieden wij:

  • Applicatie hosting (waaronder Magento hosting – specifiek voor grote webshops)
  • Hostingoplossingen op maat (cluster en load balanced oplossingen)
  • Private- en public cloud oplossing (ownCloud en Amazon Web Services)

Klantportfolio
Sinds 1999 heeft Netaffairs een mooi klantportfolio opgebouwd. Zo werken wij onder andere voor Kruidvat, Rivas Zorggroep (Beatrix ziekenhuis), Kleyn Trucks, Waterschap Vechtstromen, Gall&Gall, Multirent en Giftfor2. Voor al onze klanten zijn een uitstekende uptime, snelle serviceverlening en hoge beveiligingsmaatregelen belangrijke voorwaarden voor het partnerschap met Netaffairs.

Kennis en persoonlijke service
Wij staan voor advies op maat en leveren met onze Nederlands- en Engelstalige supportmedewerkers uitstekende persoonlijke service. De systeembeheerders werken continu aan de innovatie van ons hostingplatform, waardoor wij altijd de beste kwaliteit en nieuwste technieken kunnen bieden.

Gecertificeerd hostingplatform
De servers worden veilig gehost in ISO-27001 gecertificeerde datacentra in Nederland. Door je applicatie of website(s) bij Netaffairs te hosten, ben je altijd bereikbaar en hou je controle over de privacy van je bedrijfsdata!

Volg ons via:

logo-Just-Internet-Group-CMYK

Onderdeel van de Just Internet Group

Netaffairs is onderdeel van de Just Internet Group, een samenwerkingsverband tussen mediabedrijven die allemaal hun eigen discipline op gebied van online dienstverlening vertegenwoordigen. Het team bestaat uit specialisten op het gebied van strategie, concept en design, development, e-commerce, zoekmachine marketing, social media marketing, e-mail marketing, cloud- en hostingdiensten.

Werken bij Netaffairs?

Werk-leerbedrijf

Netaffairs heeft voor HBO studenten (afstuderen) hele leuke technische en uitdagende stageopdrachten klaarliggen. Wil jij graag een interessante stage bij Netaffairs en wil je ervaring opdoen met hosting en cloud oplossingen? Stuur dan een mail met motivatie naar sollicitatie@netaffairs.nl ter attentie van Madelon van Gurp of bel 023 – 554 67 88.

0
Medewerkers
2017
Opgericht
1
Gem. support cijfer
50 %
Gem. server uptime

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws maandelijks automatisch in uw inbox.

Inschrijven nieuwsbrief: