ownCloud consultancy

Netaffairs heeft technische en functionele consultants in dienst die u kunnen helpen met de installatie of implementatie van ownCloud. Zowel de eerste ownCloud inrichting als upgrades van bestaande ownCloud omgevingen. Bij u op locatie of bij ons op kantoor in Haarlem.

Hoe kan Netaffairs u helpen:

  • ownCloud consultancy op locatie
  • ownCloud installatie
  • ownCloud support
  • advies en/of hulp bij interne koppelingen

Met onze jarenlange ervaring en directe lijnen met ownCloud in Duitsland, kunnen wij u van A tot Z ondersteunen.

ownCloud-uitbreidingen

ownCloud Enterprise Edition

logo-owncloud-enterprise-edition

ownCloud Enterprise Edition is de officieel ondersteunde versie van ownCloud. Zo heeft u de mogelijkheid tot eigen apps, krijgt u officiële ondersteuning van ownCloud bij de implementatie en zijn er onderdelen zoals file firewall, audit en reporting en home directory mounts standaard in de licentie inbegrepen.

ownCloud Community Edition

logo-owncloud-server

De ownCloud Community edition is de open source variant van ownCloud die voor iedereen licentievrij te gebruiken is. De Community versie is ideaal om ownCloud uit te proberen en bevat de meest gebruikte standaard functionaliteiten. U krijgt alleen geen support van ownCloud, maar kunt vragen stellen aan de ownCloud community.

Op de hoogte blijven over ownCloud?

Plan een persoonlijk consult

Plan een afspraak op locatie met een ownCloud consultant en krijg advies over de implementatie van ownCloud Enterprise binnen jouw organisatie.

Voor vragen kun je contact opnemen met:

  • Richard Groen
    Richard Groen 023 - 554 67 88