ownCloud consultancy

Netaffairs heeft technische en functionele consultants in dienst die je kunnen helpen met de installatie of implementatie van ownCloud. Dit geldt voor zowel de eerste ownCloud inrichting als upgrades van bestaande ownCloud omgevingen.

Hoe kan Netaffairs je helpen:

  • ownCloud consultancy op locatie
  • ownCloud installatie
  • ownCloud support
  • advies en/of hulp bij interne koppelingen

Met onze jarenlange ervaring en directe lijnen met ownCloud in Duitsland, kunnen wij je van A tot Z ondersteunen.

ownCloud-uitbreidingen

ownCloud Enterprise Editie

logo-owncloud-enterprise-edition

ownCloud Enterprise Editie is de officieel ondersteunde versie van ownCloud. Zo heb je de mogelijkheid tot eigen branded apps, krijg je officiële ondersteuning van ownCloud bij de implementatie en zijn er onderdelen zoals file firewall, audit en reporting en home directory mounts standaard in de licentie inbegrepen.

ownCloud Standard Editie

logo-owncloud-server

De ownCloud Standard editie is de open source variant van ownCloud die voor iedereen licentievrij te gebruiken is. De Community versie is ideaal om ownCloud uit te proberen en bevat de meest gebruikte standaard functionaliteiten. Je krijgt alleen geen support van ownCloud, maar kunt vragen stellen aan de ownCloud community.

Op de hoogte blijven over ownCloud?

Plan een persoonlijk consult

Plan een afspraak op locatie met een ownCloud consultant en krijg advies over de implementatie van ownCloud Enterprise binnen jouw organisatie.

Voor vragen kun je contact opnemen met:

  • Richard Groen
    Richard Groen 023 - 554 67 88