Partner worden van Netaffairs

We geloven in de kracht van samenwerking

Netaffairs gelooft in de kracht van samenwerking:

  • Daarom werken we met partners.
  • Samen zoeken we naar de perfecte oplossing.
  • Onze kernwaarden; service, kwaliteit en innovatie.
  • Samen zorgen we voor tevreden klanten.

Netaffairs werkt graag samen met ZZP-ers en (middelgrote) ICT-bedrijven, marketing- en reclamebureaus en web ontwikkel bureaus. Als partner kun je ervoor kiezen zelf ondersteuning te leveren aan je klanten en eigenaar te zijn van de techniek, maar het is ook mogelijk dit over te laten aan het support team van Netaffairs.

Reseller partner

Het ‘Reseller’ partnerprogramma is met name interessant voor kleine en middelgrote bedrijven die hun dienstenpakket willen uitbreiden met cloud- en/of hostingdiensten, maar zelf geen eigenaar willen zijn van de techniek. Netaffairs onderhoudt en monitort continu het hostingplatform en de techniek, zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Als partner profiteer je van onze stabiele en professionele dienstverlening en kunnen jij en je klanten altijd gebruikmaken van de kennis en ondersteuning van het supportteam.

Business partner

Het ‘Business’ partnerprogramma is geschikt voor bedrijven die alleen gebruik willen maken van het platform en de techniek van Netaffairs. Businesspartners leveren de cloud- en/of hostingdiensten direct aan hun klanten, inclusief implementatie en support van deze diensten. Netaffairs onderhoudt en monitort continu het hostingplatform en de techniek en partners kunnen altijd terugvallen op de kennis en ondersteuning van het supportteam.

De voordelen voor reseller en business partners op een rijtje

Reseller partner
Business partner
Partner fee/korting 5-25% 10-35%
Toegang Servicedesk
Partner support
Klant support door Netaffairs door Partner
Facturatie door Netaffairs door Partner