Website design en development

Wij creëren, beheren en optimaliseren

Jouw website is je visitekaartje, dé plek waar klanten en potentiële klanten bekijken wat je doet en hoe ze je kunnen bereiken. Het is dé plek waar jij laat zien wat jouw onderscheidende factor is. Je website moet er daarom goed uitzien en passen bij jouw huisstijl. Van belang is dat de website altijd bereikbaar is en helemaal up to date.

Wij zijn specialisten, hebben jarenlange ervaring en helpen je graag met de creatie van je website, het beheer en de optimalisatie. We zorgen er daarnaast ook voor dat jij je eigen website gemakkelijk zelf kan beheren en content aan kan passen, weghalen of toevoegen.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om samen jouw website vorm te geven en te ontwikkelen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Onze werkwijze

Wij creëren, beheren en optimaliseren
Kennismaking
In een vrijblijvend gesprek maken we kennis met elkaar en brengen we de wensen en doelen voor de website in kaart.
Plan van aanpak
Wij maken een op maat gemaakt plan van aanpak en kostenplaatje op basis van de besproken punten tijdens het kennismakingsgesprek.
Design & ontwikkeling
We starten met een gebruiksvriendelijk design en ontwikkeling van jouw website. Geschikt voor desktop en mobile, passend binnen je huisstijl.
Beheer & optimalisatie
Wanneer jouw nieuwe website live staat, ondersteunen wij graag met beheer en optimalisatie zodat de website altijd bereikbaar en up-to-date is.

Ons werk

Design en ontwikkeling websites