Pig & Hen

Handgemaakte armbanden uit Amsterdam

Pig&Hen is een jong en internationaal bedrijf. Het verkoopt handgemaakte armbanden vanuit Amsterdam via winkels en via de webshop. We hebben met elkaar de problemen omtrent de webshop die destijds gebouwd was in WordPress WooCommerce opgelost.

Eind 2018 besloot Pig&Hen dat ze een krachtiger platform nodig hadden om online te kunnen blijven groeien en koos voor Magento 2 en vertrouwde opnieuw op ons voor dit ambitieuze project. Sinds mei 2019 draait de nieuwe online shop van Pig&Hen en met groot succes: de verkoop neemt steeds verder toe. We blijven zorgen voor de ondersteuning en continue ontwikkeling van het platform.

Website design en Magento 2 development met gemaximaliseerde wereldwijde conversie.

De website met geïntegreerde wereldwijde webshop en verschillende extra toegevoegde functionaliteiten zoals bijvoorbeeld een ‘store locator’ kenmerkt zich door een strak, eigentijds en bezoekersvriendelijk design. De website is geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid en maximale conversie.

Wereldwijde verkopen

Magento 2 webshop

De stijlvolle handgemaakte armbanden uit Amsterdam worden in fysieke winkels verkocht, maar met name via de in Magento 2 ontwikkelde webshop.

Gebruikte systemen

Magento
Odoo
Litespeed

Ben je op zoek naar een geschikte partner of advies over de ontwikkeling van een website of webshop? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk ook ander werk van ons
 

Design en development websites