WordPress hosting

WordPress is het populairste open source content management systeem (CMS) ter wereld. WordPress is krachtig, flexibel, veilig en zeer gebruiksvriendelijk. Het dashboard van WordPress werkt intuïtief, waardoor iedereen de vrijheid heeft om zelf een eigen website of blog te beheren. Netaffairs, in samenwerking met gerenommeerde WordPress specialisten, een speciale WordPress hostingomgeving ingericht. Het resultaat: een supersnelle website!

Zeer betrouwbaar
Ons hostingplatform bestaat alleen uit A-merk componenten en we maken gebruik van de beste leveranciers.
ISO 27001 gecertificeerd
Het datacentrum waar wij onze dedicated servers onderbrengen is onder andere ISO 27001 gecertificeerd.
Datacentrum in Nederland
Geen patriot act zorgen! Wij maken gebruik van datacentra in Nederland die vallen onder de Nederlandse jurisdictie.
Advies op maat
Onze hosting specialisten geven je graag advies op maat, zodat de hosting aansluit bij de vereisten.

WordPress Premium hosting

WordPress heeft een aantal modules standaard in het pakket opgenomen. De meeste modules worden niet gebruikt, maar wel door WordPress geladen. Het laden van de modules zorgt voor een hogere standaard belasting van het hostingplatform, wat resulteert in een langzamere website en dat is nou net wat je niet wilt. Om deze standaard belasting efficiënt tot een minimum te beperken heeft Netaffairs, in samenwerking met gerenommeerde WordPress specialisten, een speciale WordPress hostingomgeving ingericht. Het resultaat: een supersnelle website!

De pluspunten van WordPress hosting bij Netaffairs

Bij Netaffairs geloven wij in een andere aanpak dan veel andere hostingpartijen. Zo beschikt ons WordPress hostingplatform standaard over LiteSpeed cache. Dit zorgt ervoor dat je bezoeker razendsnel over je website kan navigeren.

Heb je al een bestaande website, waarvoor je de hosting bij Netaffairs wilt onderbrengen, dan kun je de website op onze servers testen voordat hij live gaat. Zo weet je zeker dat alles werkt en dat je website razendsnel is.