ownCloud Standaard (Community)

ownCloud Standard is een open source cloud oplossing. De ownCloud Standard Editie is gratis te gebruiken en je kunt de applicatie zelf installeren op een webserver of eigen hardware. De functionaliteiten zijn gelijk aan de ownCloud Enterprise editie, alleen kun je geen gebruik maken van de support van ownCloud. Voor vragen over het gebruik van de Standard editie kun je terecht bij de ownCloud community, met meer dan 1.6 miljoen leden wereldwijd.

ownCloud hosten bij Netaffairs

Je kunt er ook voor kiezen om je ownCloud Standard software en data bij Netaffairs te hosten. Dan ben je er zeker van dat de data altijd veilig op Nederlandse servers staat met bijhorende certificeringen (ISO 27001 / NEN 7510).

boxen_netaffairs-owncloud-server

Kies je voor de Standard of de Enterprise Editie?

Er zijn twee versies van ownCloud beschikbaar, ownCloud Community en ownCloud Enterprise. De Enterprise edition biedt uw organisatie de mogelijkheid om grip te houden op uw bedrijfsdata. Bij de standaard licentie zijn veel extra features inbegrepen zoals het toevoegen van Apps, File firewall, Audit & reporting en Home directory mounts. ownCloud Community is een open source oplossing, welke veelal dezelfde features bevat als de Enterprise versie, maar zonder ondersteuning vanuit ownCloud.

Interesse? Vraag een demo aan

Heb je interesse in ownCloud? Vraag nu een gratis ownCloud demo aan via het formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het inrichten van een ownCloud omgeving op maat.

Of neem contact op met onze accountmanager:

  • Richard Groen
    Richard Groen 023 - 554 67 88