ownCloud licenties

Er zijn twee versies van ownCloud beschikbaar, ownCloud Standard (voorheen Community) en ownCloud Enterprise. Voor de Enterprise editie kun je licenties afnemen bij Netaffairs en de Standard editie kun je gratis downloaden. Netaffairs is in Nederland de enige officiële erkende solution partner van ownCloud. Wanneer je kiest voor de Enterprise editie worden je bestanden gehost in Nederlandse datacentra en profiteer je van de expertise en support tijdens de implementatie van ownCloud binnen je organisatie door Netaffairs.

Untitled

ownCloud Enterprise

logo-owncloud-enterprise-edition

ownCloud Enterprise Edition is de officieel ondersteunde versie van ownCloud. Zo heb je de mogelijkheid tot eigen branded apps, krijg je officiële ondersteuning van ownCloud bij de implementatie en zijn er onderdelen zoals file firewall, audit en reporting en home directory mounts standaard in de licentie inbegrepen.

ownCloud Standard

logo-owncloud-server

De ownCloud Standard editie is de open source variant van ownCloud die voor iedereen licentievrij te gebruiken is. De Standard editie is ideaal om ownCloud uit te proberen en bevat de meest gebruikte standaard componenten. De geavanceerde corporate functionaliteiten maken geen deel uit van ownCloud Standard.

Overstappen van Standard naar Enterprise?

thumb-documentatie-owncloud-wp-enterprise-vs-community

Gebruik jij ownCloud Standard op kantoor? Zodra ownCloud wordt gebruikt voor professionele doeleinden adviseren we over te stappen op de Enterprise Editie. Hier zijn meerdere argumenten voor, waaronder deze 5 redenen:

  1. Officieel ondersteund door ownCloud
  2. Extra Enterprise functionaliteiten en support
  3. Voorkom boetes door datalekken
  4. Branded cloud apps in eigen huisstijl
  5. Gehost in gecertificeerde Nederlandse datacentra

Benieuwd naar de kosten van ownCloud?

Laat je gegevens achter via het contactformulier en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op voor een ownCloud offerte op maat.

Of bel met onze accountmanager:

  • Richard Groen
    Richard Groen 023 - 554 67 88