Managed Magento hosting

Magento is op dit moment wereldwijd het meest gebruikte webwinkelsysteem. Heb je al een Magento webshop of denk je erover een Magento webshop te starten? Dan heb je ook speciale hosting nodig die voldoet aan de eisen van Magento. E-commerce software als Magento bevat namelijk features die de performance van de webshop verbeteren, maar daarbij ook veel vragen van het hostingplatform.

Zeer betrouwbaar
Ons hostingplatform bestaat alleen uit A-merk componenten en we maken gebruik van de beste leveranciers.
ISO 27001 gecertificeerd
Het datacentrum waar wij onze dedicated servers onderbrengen is onder andere ISO 27001 gecertificeerd.
Datacentrum in Nederland
Geen patriot act zorgen! Wij maken gebruik van datacentra in Nederland die vallen onder de Nederlandse jurisdictie.
Advies op maat
Onze hosting specialisten geven graag advies op maat, zodat de hosting aansluit bij de vereisten.

Het Magento hostingplatform

Elke hapering of downtime heeft invloed op de omzet van een webshop, dus wil je er zeker van zijn dat jouw webshop optimaal blijft presteren. Bijvoorbeeld tijdens piekuren waarin de webshop veel bezoekers heeft. De keuze voor een Magento hostingoplossing hangt af van de grootte van de webshop, de gewenste snelheid en beveiligingsmaatregelen. Onze consultants begeleiden je graag tijdens dit traject, zodat je webshop een succes wordt.

Iets anders dan standaard?

Naast basis hostingoplossingen biedt Netaffairs ook geclusterde Magento hostingoplossingen aan, zoals LiteSpeed, Memcache, Redis en Varnish. We kijken samen met de klant naar de behoefte en verwachting en adviseren op basis hiervan de beste oplossing.