ownCloud Enterprise

De betrouwbaarste private cloud oplossing

De betrouwbaarste private cloud oplossing

voor zakelijk gebruik

Met ownCloud Enterprise Edition heb je altijd een professioneel, hosted of on-premise bestanden opslagsysteem beschikbaar. Je kunt eenvoudig bestanden delen met interne of externe gebruikers, via een dekstop of mobile device. De bestanden staan veilig bij je op het bestandssysteem of op een managed hostingplatform van Netaffairs. ownCloud geeft je als ICT-er controle over de bestanden die door je collega’s worden gedeeld en gesynchroniseerd in de cloud.

Heb je vragen of ben je op zoek naar advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Advies over integratie

Hosten van ownCloud

ownCloud licenties

Documentatie

Data centraliseren

ownCloud biedt organisaties toegang tot een centrale locatie in de cloud voor alle bedrijfsdata. De bestanden zijn bereikbaar via een webinterface of app op een smartphone of tablet en vanaf elke locatie (kantoor, thuis of onderweg). De flexibele ownCloud API stelt je in staat om verbinding te maken met de juiste opslaglocaties binnen de organisatie, zoals SharePoint of andere (public) cloud diensten zoals Dropbox.

De ownCloud client is meer dan alleen een eenvoudige bestand sync en share oplossing. Je kunt andere opslagapparaten en cloud-gebaseerde opslag lokaal of via NFS, CIFS koppelen. Zo wordt alle vertrouwelijke bedrijfsdata beschikbaar in een gemeenschappelijke interface op de ownCloud server.

100% quality
Onze ownCloud consultants kennen alle ins & outs
Documentbeheer
Veilig samenwerken aan documenten in de cloud
Veel functies
Standaard Enterprise functies zoals file firewall, auditing etc.
Branded Apps
Ondersteunende apps toevoegen in uw eigen huisstijl
Hosting
ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd datacentrum
Sharepoint
Integreer Sharepoint eenvoudig binnen ownCloud