Handelmetspanje

Platform voor bedrijven in Nederland en Spanje

Website design en development

Het Nederlandse handelskantoor in Spanje, dat rechtstreeks rapporteert aan de ambassade en het ministerie van Buitenlandse Zaken van Nederland, heeft een door ons ontwikkeld vernieuwd online platform. Het is een zeer functionele website die, zodra je inlogt, onderscheid maakt tussen Spaanse bedrijven die geïnteresseerd zijn in de Nederlandse markt en vice versa. Van daaruit biedt het veel nuttige informatie over de keuze van de markt in het algemeen en over specifieke evenementen en nieuws. Tevens bevat het een bedrijvengids die de bedrijven zelf kunnen beheren via een intranet.

Een greep uit de functionaliteiten

Meertalig
De website is in zowel het Nederlands als het Spaans beschikbaar.
Vacatures
Bedrijven plaatsen vacatures op de website en jobzoekers vinden gemakkelijk hun ideale baan in Spanje.
Bedrijven zoeken
Door middel van de ingebouwde zoekfunctie en bedrijvengids kun je super gemakkelijk bedrijven opzoeken.
Nieuws en evenementen
Het handelskantoor houdt de bezoeker op de hoogte van het laatste relevante nieuws en evenementen.

Creatie van een zeer functionele website

In WordPress hebben we een veelzijdige website gecreëerd met ons content blokkensysteem hetgeen maximale flexibiliteit in het beheer mogelijk maakt.

De website geeft relevante informatie weer, afhankelijk van of de gebruiker zich richt op de Spaanse, of op de Nederlandse markt. Zo wordt ingespeeld op de specifieke behoeftes van de gebruiker tijdens de customer journey.

De website werkt als een krachtige online tool waarmee geïnteresseerde ondernemers op een eenvoudige en intuïtieve manier aanbiedingen kunnen beheren of verzoeken kunnen ontvangen.

Ben je op zoek naar een geschikte partner of advies over de ontwikkeling van een website of webshop? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk ook ander werk van ons

Design en development websites