ownCloud hosting

Kies voor een zorgeloze hostingoplossing van Netaffairs

Je kunt ownCloud op je eigen omgeving installeren en zelf de hosting en het beheer (server, applicatie, backups) verzorgen. Of je kiest voor een zorgeloze hosting oplossing van Netaffairs. Netaffairs is een managed hosting provider en zorgt voor het beheer van het platform en de onderliggende systemen. Uiteraard maken wij ook back-ups en verzorgen wij de updates van ownCloud. Je hebt er geen omkijken meer naar en legt het beheer bij de experts.

Als je ervoor kiest om de ownCloud omgeving bij ons te hosten, dan ben je er zeker van dat je data altijd op Nederlandse servers staat met bijhorende certificeringen (ISO 27001 / NEN). Bij ons kun je de ownCloud Standard en de ownCloud Enterprise editie hosten. De onderstaande tarieven zijn exclusief eventuele ownCloud licentie.

Heb je vragen of ben je op zoek naar advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brons
169.00
per maand
Zilver
199.00
per maand
Goud
249.00
per maand
Diamant
349.00
per maand
Opslagruimte 250 GB 500 GB 2 TB 5 TB
Dataverkeer Fair use Fair use Fair use Fair use
Updates ownCloud Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen
Managed
Backup
SSL certificaat
Server in NL

Kiest u voor de Standard of Enterprise Editie?

Er zijn twee versies van ownCloud beschikbaar, ownCloud Standard en ownCloud Enterprise Editie. De Enterprise editie biedt de organisatie de mogelijkheid om grip te houden op alle bedrijfsdata. Bij de standaard Enterprise licentie zijn veel extra features inbegrepen zoals het toevoegen van Apps, File firewall, Audit & reporting en Home directory mounts. ownCloud Standaard is een open source oplossing, welke veelal dezelfde features bevat als de Enterprise versie, maar zonder ondersteuning vanuit ownCloud.