Citytrip Barcelona

Alles-in-1 oplossing met Odoo

Citytrip Barcelona verhuurt appartementen in en rondom Barcelona vlakbij de kust. Zij hebben een website die gekoppeld is aan een channel management systeem zodat boekingen en beschikbaarheid geïntegreerd en altijd up-to-date zijn met de diverse partijen via wie zij verhuren.

Samenwerking met Netaffairs

Uitdaging:
Om de administratie en boekingen zoveel mogelijk geautomatiseerd zonder veel handwerk te laten verlopen, waren zij op zoek naar een alles-in-1 oplossing.

Oplossing:
Odoo biedt hierin de oplossing: zoveel mogelijk wordt geautomatiseerd waardoor de administratie gemakkelijker verloopt en minder tijd kost. Netaffairs heeft hiervoor custom development verzorgt waarbij de klantcontracten en facturen met 1 export per maand geïmporteerd kunnen worden en deze allemaal automatisch geboekt worden in de administratie. Daarnaast heeft Netaffairs een custom app ontwikkeld waarbinnen alle oplossingen van Odoo, waar Citytrip Barcelona gebruik van maakt, staan en aan elkaar gekoppeld zijn.

Netaffairs helpt Barcelona Citytrip bij:
Consulting, implementatie Odoo en custom development.

Meer weten?

Neem contact op over de oplossingen van Odoo en hoe wij je kunnen helpen. Samen bekijken we je wensen en doelen en kiezen we de best passende Odoo oplossingen voor jou.

Inmiddels hebben we meer dan vijf jaar ervaring met de implementatie van Odoo en de integratie met andere systemen, met name op e-commerce vlak. We gebruiken hierbij de standaard Odoo apps, maar bieden ook eigen Odoo+ oplossingen op maat aan. Op het gebied van diverse bedrijfsprocessen en de automatisering hiervan is diepgaande kennis aanwezig op zowel de Nederlandse als Spaanse markt. Ons team is internationaal en multidisciplinair waardoor we onze klanten in meerdere talen (Nederlands, Engels en Spaans) te woord kunnen staan.