Pig & Hen

Odoo oplossingen voor groeiend bedrijf

Pig & Hen is een jong en internationaal bedrijf. Het produceert handgemaakte armbanden voor mannen in Amsterdam. De verkoop vindt plaats via winkels en via de webshop.

Naast dat wij hen geholpen hebben met de development van de nieuwe Magento 2 online shop, hebben we samen met de IT afdeling bij Pig & Hen de integratie van Magento met Odoo gedaan en custom development verzorgt van een custom module.

Samenwerking met Netaffairs

Uitdaging:
Pig & Hen wilde naar een nieuw erp systeem omdat hun huidige systeem niet meer voldeed aan hun wensen. Het beheer van de voorraad en het samenvoegen van verschillende datastromen in 1 systeem werden kritische bottlenecks voor het sterk  groeiende bedrijf. De IT afdeling bij Pig & Hen heeft eerst samen met Netaffairs Odoo gestest en daarna aangegeven dat ze met Odoo wilden gaan werken met daarbij hun wensen voor integratie van systemen en ontwikkeling van bepaalde functionaliteiten.

Oplossing:
In 1e instantie is Pig & Hen begonnen met Productmanagement, B2B & B2C Sales en Logistiek oplossingen van Odoo. De benodigde BtB portal met gewenste functionaliteiten is custom door Netaffairs gebouwd. Voor de B2C oplossing is een integratie met Magento gedaan.

Vanaf 1 jan 2022 start Pig & Hen ook met de Administratie en Product (logistiek en productie) oplossingen van Odoo.

Netaffairs helpt Pig & Hen bij:
Custom development & advies.

Meer weten?

Neem contact op over de oplossingen van Odoo en hoe wij je kunnen helpen. Samen bekijken we je wensen en doelen en kiezen we de best passende Odoo oplossingen voor jou.

Inmiddels hebben we meer dan vijf jaar ervaring met de implementatie van Odoo en de integratie met andere systemen, met name op e-commerce vlak. We gebruiken hierbij de standaard Odoo apps, maar bieden ook eigen Odoo+ oplossingen op maat aan. Op het gebied van diverse bedrijfsprocessen en de automatisering hiervan is diepgaande kennis aanwezig op zowel de Nederlandse als Spaanse markt. Ons team is internationaal en multidisciplinair waardoor we onze klanten in meerdere talen (Nederlands, Engels en Spaans) te woord kunnen staan.