Op bezoek bij ownCloud Duitsland

20 april (2015)

Richard Groen (managing director Netaffairs) en Remco Vriesema (managing partner Just Internet Group), hebben afgelopen week een bezoek gebracht aan ownCloud in Nürnberg, Duitsland. Dit bezoek was gepland om kennis te maken met zowel directeur Holger Dyroff als marketing manager Snezana Feige van ownCloud.

Zie hieronder een fotoverslag van het bezoek:
[mk_image_slideshow images=”1874,1875,1876,1877,1878,1879,1880″ image_width=”770″ image_height=”350″ effect=”fade” animation_speed=”700″ slideshow_speed=”7000″ pause_on_hover=”false” smooth_height=”true” direction_nav=”true”]

Wat is er besproken?

“Het doel van het bezoek is om de samenwerking te versterken, afspraken te maken voor de toekomst en samen met ownCloud te kijken hoe we op het gebied van marketing in de Nederlandse markt samen kunnen werken” aldus Richard. Tijdens het ownCloud bezoek zijn onder andere besproken:

  • de nieuwste versie: ownCloud 8;
  • de successen en de kwaliteit van de SharePoint integratie;
  • de specifiek door Netaffairs ontwikkelde marketing- en salesformule voor de Nederlandse markt;
  • de groei van ownCloud in Europa en Noord-Amerika;
  • en het succes van de ownCloud Community, met nu ruim 1.6 miljoen communityleden.

Door dit bezoek is de samenwerking tussen Netaffairs en ownCloud hechter geworden. En heeft Netaffairs kennis genomen van de technische innovatie roadmap van ownCloud voor de komende 12 maanden.

ownCloud

ownCloud is een veilige en flexibele cloud oplossing voor het synchroniseren en delen van bestanden in de private cloud. Alle bestanden binnen uw organisatie zijn beschikbaar op een centrale locatie via elke device (pc, laptop, tablet en smartphone). De cloud software is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren. Daarnaast kunt u gebruik maken van de storage mogelijkheden van Netaffairs of is ownCloud gemakkelijk te implementeren binnen uw eigen infrastructuur.

Solution Partner

logo-owncloud-solution-partnerNetaffairs is in 2014 Solution Partner van ownCloud in Nederland geworden. Als ownCloud en private cloud storage specialist ondersteunt Netaffairs Nederlandse organisaties bij de implementatie en het grootschalige gebruik van ownCloud.

Wilt u weten wat ownCloud voor uw organisatie kan betekenen?

Aanstaande donderdag 23 april geeft Richard Groen samen met collega Martijn Hendriks een seminar over de risico’s van de public cloud en de mogelijkheden en voordelen van ownCloud. Lees hier meer over in ons blogbericht: Netaffairs 23 april aanwezig op Overheid 360° >

Bent u erbij?

Datum: Donderdag 23 april
Tijd: 14:00 – 14:30
Locatie: Theater 7 – Jaarbeurs Utrecht

[mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” size=”medium” outline_skin=”dark” outline_active_color=”#ffffff” outline_hover_color=”#333333″ bg_color=”#13b4f0″ btn_hover_bg=”#2299c6″ text_color=”light” icon_anim=”none” url=”https://www.databadge.net/ovh2015/reg/?link=19edd4274f7f62bdcdba” target=”_blank” align=”left” fullwidth=”false” button_custom_width=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]Ja, ik wil mij gratis aanmelden[/mk_button] [mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” size=”medium” outline_skin=”dark” outline_active_color=”#ffffff” outline_hover_color=”#333333″ bg_color=”#13b4f0″ btn_hover_bg=”#2299c6″ text_color=”light” icon_anim=”none” url=”mailto:sales@netaffairs.nl?SUBJECT=Aanvraag gratis uitnodiging Overheid 360°&BODY=Aantal%20uitnodigingen%3A%0D%0ANaam%3A%0D%0AAdres%3A%0A” target=”_self” align=”left” fullwidth=”false” button_custom_width=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=20″]Stuur mij een gratis uitnodiging via de post[/mk_button]

Kijk voor meer informatie op overheid360.nl.

Geschreven door Lizet Beks