Netaffairs 23 april aanwezig op Overheid 360°

 In Cloud, Netaffairs algemeen

ownCloud-uitnodiging-stapelOp 22 & 23 april vindt de Overheid 360° beurs plaats, in de Jaarbeurs Utrecht. Deze vakbeurs (voorheen Overheid & ICT) is bedoeld om overheden te inspireren en organisaties de ruimte te geven om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en nieuwe samenwerkingsvormen te stimuleren. Ook Netaffairs is er dit jaar bij!

Op dit moment maken de meeste organisaties gebruik van public clouddiensten. Helaas zijn zij vaak niet op de hoogte van de veiligheidsrisico’s die dit met zich meebrengt. Netaffairs, als leverancier van private cloudoplossingen, geeft 23 april dan ook een seminar om met name overheden van deze risico’s te overtuigen en een veiliger alternatief te bieden.

Seminar op 23 april van 14.00 tot 14.30 uur

Tijdens dit seminar delen wij niet alleen kennis over de risico’s van de public cloud, maar bieden wij ook het betrouwbaarste alternatief voor Dropbox, OneDrive en Google Drive voor zakelijk gebruik.

Onze collega’s Richard Groen en Martijn Hendriks geven deelnemers van deze seminar meer inzicht in de gevolgen van de zakelijke adoptie van public cloudoplossingen en brengen met behulp van onderzoeksresultaten de risico’s in kaart. Tot slot bespreken zij de mogelijkheden en voordelen van ownCloud. De private cloudoplossing van Netaffairs waarmee u wel grip houdt op uw vertrouwelijke bedrijfsdata.

Bent u erbij?

Datum: Donderdag 23 april
Tijd: 14:00 – 14:30
Locatie: Theater 7 – Jaarbeurs Utrecht

Kijk voor meer informatie op overheid360.nl.

Richard Groen
Richard werkt al 17 jaar in de online media. Begonnen in 1998 als projectmanager en technisch online consultant en nu eindverantwoordelijk voor Netaffairs. Als specialist in “cloud storage” adviseert Richard organisaties over het gebruik van Private Cloud oplossing ownCloud.
Recent Posts