Zilver partner van ownCloud

17 maart (2016)

pand-netaffairs-small

Sinds 8 maart 2016 is Netaffairs, onderdeel van de Just Internet Group, toegetreden tot een select gezelschap die zich “Silver Partner” van ownCloud mag noemen. Uiteraard zijn we enorm trots op deze onderscheiding. Als partner van ownCloud ondersteunen we onze klanten bij de implementatie en de ontwikkeling van ownCloud.

Partner

Elke partner van ownCloud begint als solution of service provider. Bewezen partners stromen daarna door naar het Officiële Partner programma van ownCloud. Netaffairs maakt deze stap! Naast een zilver partnerschap is het mogelijk om “Gold Partner” te worden. Wereldwijd zijn er twee Gold Partners en negen Silver Partners. Uiteraard is het de ambitie van Netaffairs om ook Gold Partner te worden.

“Silver and Gold Partners are actively serving our joint customers and the ideal first contact for any end customer in the respective country. They are experts in implementation and can help with a variety of underlying infrastructure needs! Most of these partners will also host your ownCloud solution in a trusted datacentre.” – ownCloud.com

Werken in de cloud

Werken in de ‘cloud’ wordt steeds populairder. Het geeft mensen een zekere vorm van flexibiliteit en de kans op data verlies is een stuk kleiner ten opzichte van lokale opslag. Leveranciers als Dropbox en Google Drive hebben hierdoor snel aan populariteit gewonnen. Het is echter niet altijd duidelijk waar deze leveranciers de data verwerken, de data opslaat en wie toegang heeft tot de servers. Met ownCloud heeft u deze controle wel.

Meer informatie over ownCloud

ownCloud is een veilige en flexibele cloud oplossing voor het opslaan, synchroniseren en delen van uw bestanden. ownCloud draait op een veilige Nederlandse serveromgeving (ISO / NEN gecertificeerd) en voldoet aan de belangrijkste eisen en wetgevingen. Voor meer informatie over ownCloud kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers.

Geschreven door Lizet Beks