Verbeter jouw online ranking met onze review management tool!

23 maart (2021)

“87% van je klanten vertrouwen op online reviews”.

Reden genoeg om ervoor te zorgen dat jouw review management op rolletjes loopt. Het zorg dragen hiervoor brengt heel wat werk met zich mee en dient met de juiste aandacht te gebeuren. Reviews van klanten zijn waardevol en verdienen een gepaste reactie. Meningen van klanten helpen je namelijk om jouw bedrijf beter te maken. Tevens helpen reviews mee aan het bouwen van de bekendheid van jouw bedrijf. Het vragen aan klanten om reviews is dan ook een slimme toevoeging aan je after sales traject.

Klanten kunnen hun reviews en waardering geven op verschillende manieren en op diverse online platforms. Maar ook de klanten van je concurrentie zullen hun reviews en online waarderingen plaatsen. Het liefst heb je dit allemaal ondergebracht en geregeld zodat jij er zeker van kan zijn dat het review management goed geborgd is en bijdraagt aan de kwaliteit van je bedrijf en jouw online ranking. Maar hoe ga je dit regelen voor al die platforms waar jouw klanten reviews op achter kunnen laten?

Ontdek de voordelen van Reviews!

Hierbij kunnen wij je helpen met onze dienst Review. Het werkt super handig en het is snel geregeld. In een aantal stappen zijn alle reviews van al jouw klanten vanuit alle verschillende recensie platforms in 1 oogopslag op 1 plek zichtbaar. Vanuit hier reageer je gemakkelijk op alle waarderingen van klanten, genereer je meer reviews en zorg je ervoor dat je met een hoger volume waarderingen een hogere online ranking behaald.

Bekijk onze pakketten en prijzen en bestel direct, of neem contact met ons op voor een demo.

Geschreven door Lizet Beks