Update Netaffairs servicedesk

 In Netaffairs algemeen, Support

Sinds januari kunnen al onze klanten gebruik maken van de nieuwe servicedesk van Netaffairs. Na die tijd hebben wij niet stil gezeten, want er staat alweer een nieuwe versie klaar!

Welke verbeteringen zijn er doorgevoerd?

  • U kunt vanaf nu domeinnamen aanvragen via de servicedesk, zodat u direct eigenaar bent van het domein (mits deze nog niet vergeven is). U ontvangt een bevestiging via e-mail zodat u zeker weet dat uw aanvraag goed is aangekomen.
  • U kunt uw eigen hostingpakket op een VPS aanmaken.
  • Heeft u een VPS bij Netaffairs? Dan kunt u ook via de servicedesk uw RAM geheugen, CPU of schijfruimte uitbreiden.
  • Vanaf nu is het voor u ook mogelijk om URL forwards in te stellen.
  • Vanuit de servicedesk kunt u ook de WHOIS gegevens inzien van uw domein zodat u weet welke (persoonlijke) gegevens bekend zijn over uw domein.
  • Wilt u een domeinnaam en/of hostingpakket opzeggen? Dan kan dit voortaan ook via de servicedesk. Net als het verhuizen van een domeinnaam, wanneer al uw facturen zijn voldaan bij Netaffairs kunt u een verhuiscode aanvragen via de servicedesk.
  • Bij alle wijzigingen die u toebrengt aan uw account ontvangt u een e-mailbevestiging.

U kunt vanaf nu aan de slag met de nieuwe versie van de Netaffairs servicedesk. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met de supportafdeling. Heeft u geen login gegevens of bent u deze kwijt? Neem contact op via helpdesk@netaffairs.nl of bel 023 554 6789.

Tijdelijke .nl domeinnaam superactie!

Met de lancering van deze servicedesk versie kunt u nu tijdelijk super voordelig .nl domeinnamen vastleggen. Registreer nu uw .nl domeinnaam voor € 2,50* (normaal € 19,50) via de servicedesk. Daarnaast zijn ook de .com, .eu en .be domeinnamen tijdelijk in prijs verlaagd.

* na het eerste jaar betaalt u € 19,50

Richard Groen
Richard werkt al 17 jaar in de online media. Begonnen in 1998 als projectmanager en technisch online consultant en nu eindverantwoordelijk voor Netaffairs. Als specialist in “cloud storage” adviseert Richard organisaties over het gebruik van Private Cloud oplossing ownCloud.
Recent Posts