Toenemend aantal online aankopen door Corona

25 september (2020)

Webshops zien een toenemend aantal bezoekers en online aankopen als gevolg van de maatregelen die genomen zijn gedurende de nog steeds durende Corona tijd. Het overgrote deel van de mensen besteed meer tijd thuis door dan vóór Covid-19 in ons leven was. Een logisch gevolg hiervan is een toenemend gebruik van apparatuur zoals mobiele telefoons, laptops en computers. Mensen besteden meer tijd online en zijn geneigd ook eerder en vaker een online aankoop te doen. Zaak dus voor ondernemers met een website en webshop om deze goed te blijven monitoren en de nodige aanpassingen en updates door te voeren. Zodat de webshop bezoeker zonder enige moeite zijn weg vindt en gemakkelijk een online aankoop kan doen.

Niet minder onbelangrijk is de relatie met bestaande klanten vasthouden, verbeteren en uitbreiden. Zodat deze klanten trouw blijven aan jouw merk of bedrijf en niet bij de concurrent een kijkje gaan nemen. De kans hierop is uiteraard ook groter in deze tijden.

Tevens dient een webshop of website goed vindbaar te zijn en te bieden waar de klant naar op zoek is. Relevantie is het key word om onder de aandacht bij je bestaande of potentiële klant te zijn en te blijven in deze nogal roerige tijden waarin we zoveel boodschappen en uitingen te zien en te verwerken krijgen. En waarin we dus meer dan gemiddeld onze tijd online doorbrengen.

Advies

Heb jij een website of webshop of wil je met je onderneming de stap maken om een website of webshop te ontwikkelen en kun je daar wel hulp en advies bij gebruiken?
Neem vrijblijvend contact op met ons.

Tevens helpen we je graag met het complete plaatje hoe jij online vindbaar en zichtbaar bent. Zodat we er samen met jouw voor zorgen dat jouw online zichtbaarheid helemaal op en top is.

Geschreven door Lizet Beks