Succesvol seminar op Overheid 360°

29 april (2015)

Afgelopen donderdag (23 april) gaven Richard Groen en Martijn Hendriks een seminar over het betrouwbaarste alternatief voor Dropbox, OneDrive en Google Drive voor zakelijk gebruik. Tijdens het seminar gaf Richard de geïnteresseerden inzicht in de gevaren en risico’s van de zakelijke adoptie van public cloudoplossingen aan de hand van verschillende onderzoeksresultaten. Vervolgens heeft Martijn de aanwezige overheidsinstellingen en gemeentes kennis laten maken met ownCloud en de verschillende integratiemogelijkheden, waaronder SharePoint.

Zie hieronder een fotoverslag van het seminar:
[mk_image_slideshow images=”1957,1949,1950,1951,1953,1955,1956″ image_width=”770″ image_height=”350″ effect=”fade” animation_speed=”700″ slideshow_speed=”7000″ pause_on_hover=”false” smooth_height=”true” direction_nav=”true”]

Overheid 360°

Overheid 360° is bedoeld om overheden te inspireren en organisaties de ruimte te geven om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en nieuwe samenwerkingsvormen te stimuleren. De beurs (voorheen Overheid & ICT) wordt jaarlijks gehouden in de Jaarbeurs Utrecht.

“Overheid 360 heeft laten zien dat het vraagstuk over het gebruik en risico van bijvoorbeeld Dropbox in een zakelijke omgeving een zeer actueel onderwerp is. Gevoed door het ontbreken van een beter alternatief en nieuwe wetgeving was er zeer veel interesse in de door ons geboden oplossing ownCloud” aldus Richard.

Presentatie gemist of op uw gemak nog even doorlezen?

U kunt de presentatie aanvragen door een mail te sturen naar richard@netaffairs.nl. Ook kunt u voor vragen over ownCloud of de integratiemogelijkheden in uw huidige digitale infrastructuur contact opnemen.

Geschreven door Lizet Beks