ownCloud is Open Source Cloud Solution of the Year

 In Cloud, Hosting, ownCloud

Eerder hebben wij al bericht over het nieuws dat ownCloud genomineerd was voor cloud oplossing van het jaar, in de categorie Open Source Cloud Solution. Steeds meer organisaties zijn op zoek naar een veilige plek voor hun data. ownCloud is blij deze behoefte te kunnen vervullen. Dit werd opgemerkt tijdens de jaarlijkse Members Choice Awards van Linux Questions, waar ownCloud de titel pakte binnen de categorie Open Source Cloud Solution of the Year.

ownCloud is enorm trots op de prijs. “Cloud technologie wordt steeds belangrijker en we zijn blij dat wij hier met ownCloud een bijdrage aan kunnen leveren.”

Meer informatie over ownCloud?

ownCloud is een veilige en flexibele cloud oplossing voor het opslaan, synchroniseren en delen van uw bestanden. ownCloud draait op een veilige Nederlandse serveromgeving (ISO / NEN gecertificeerd) en voldoet aan de belangrijkste eisen en wetgevingen. Voor meer informatie over ownCloud kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers.

Joey Drieskens
Joey heeft een passie voor online marketing, media en ICT. Als marketeer voor Netaffairs schrijft hij over ownCloud, Managed Hosting en Amazon Web Services.
Recent Posts