Innovatieve hosting: Netaffairs ONE

 In Hosting

Op dit moment zijn wij bezig met de ontwikkeling van een flexibel/schaalbaar hostingplatform (Managed Netaffairs ONE), de zogenaamde on-demand hosting die het huidige platform van Netaffairs naar een hoger niveau tilt.

Door onze ervaring en uit extern onderzoek kunnen we concluderen dat het ‘down’ gaan van websites, wanneer het bezoekersaantal tijdens een campagne of (on)aangekondigde acties enorm toeneemt, desastreus kan zijn. Naast het mislopen van omzet, heeft het ook een negatieve invloed op de klantbeleving en de beoordeling die zij uitten via social media. Op de langere termijn (wanneer dit vaker gebeurt) heeft dit consequenties voor de opbouw van een goede reputatie en de continuïteit van de organisatie.

Use_only_what_you_need_bankjeHet Managed Netaffairs ONE platform stelt ons en onze klanten in staat eenvoudig in te spelen op plotselinge en geplande
pieken in bezoekersaantallen. Grotere partijen zoals Amazon bieden dit op dit moment ‘un-managed’ aan, waarbij organisaties o.a. zelf hun eigen databeveiliging moeten regelen. Netaffairs neemt uw zorgen daarentegen volledig uit handen. Door de automatische bijschakeling van extra serverruimte op (on)geplande piekmomenten, betaalt u daarnaast ook naar gebruik (en hoeft u vooraf niet alles in te kopen).

Meer nieuws volgt binnenkort!

Wim Groen
Al van jongs af aan is Wim te vinden achter een muur van beeldschermen. Zoeken tot iets werkt en niet eerder stoppen. Binnen Netaffairs is Wim de eindbaas van techniek. In zijn vrije tijd houdt Wim van een goede partij tennis.
Recent Posts