Genereer meer bezoekers naar je website met Website Optimizer!

29 maart (2021)

Je website of webshop is je online visitekaartje, je 1e contactmoment met een potentiële klant. De plek waar alle bedrijfsgegevens te vinden zijn, je producten of diensten en manieren om contact op te nemen of bestellingen te plaatsen. Het liefst heb je er geen omkijken naar en wordt je website of webshop netjes onderhouden, geüpdate en ben je altijd online te vinden zonder bugs, beveiligingsproblemen of errors. Tevens heb je de wens om wanneer potentiële klanten of bezoekers op zoek zijn op internet naar 1 van je producten of diensten, dat je dan bovenaan de zoekresultaten verschijnt. Je wenst een goede online ervaring voor jouw website of webshop bezoekers.

Al deze wensen bij elkaar zorgen ervoor dat je best wat tijd nodig hebt om je website of webshop goed te onderhouden. Dit kun je uiteraard ook uitbesteden aan een partij of verschillende partijen die je graag helpen hierbij zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Maar alles bij elkaar kost dit best wat geld. Goed om je eens verder te oriënteren in de verschillende mogelijkheden.

Ontdek de voordelen van Website Optimizer!

Met onze tool Website Optimizer kunnen wij je helpen om je online aanwezigheid en zichtbaarheid te verbeteren en een goede online ervaring voor je website of webshop bezoeker te bieden. In een aantal stappen brengen we d.m.v. een scan de quickwins in kaart waarmee je voor het grootste deel zelf gemakkelijk aan de slag kan. Je vindbaarheid verbetert, bugs worden snel gerepareerd, de belangrijkste zoekwoorden komen boven tafel en we waarschuwen je zonder extra kosten wanneer je website niet bereikbaar is of als er een beveiligingsprobleem is.

Bekijk onze pakketten en prijzen en bestel direct, of neem contact met ons op voor een demo.

Geschreven door Lizet Beks