Duurzaam online met groene hosting bij Netaffairs

18 december (2020)

Een groot percentage van het wereldwijde energieverbruik, gaat op in alles wat digitaal is. Denk aan de bouw en het gebruik van laptops, tablets, telefoons, computers. Maar ook het verbruik van netwerken en datacentra die ervoor zorgen dat we online kunnen zijn, bijvoorbeeld: hosten, bestanden delen en streamen.

Wij van Netaffairs vinden het belangrijk dat we ons steentje bijdragen aan een beter klimaat en zijn daarom ook erg tevreden dat onze servers bij een datacentrum in Nederland staan die gebruik maakt van de laatste technologieën. Het datacentrum is helemaal CO2 neutraal en draait compleet op groene elektriciteit. Energie wordt zo efficiënt mogelijk verbruikt en er wordt gezorgd dat er geen energie en lucht verloren gaat, o.a. door goed doordachte systemen van koeling en verwarming van servers.

Met hosting en data opslag bij Netaffairs draag je bij aan een beter klimaat!

Netaffairs, is sinds 1999 gespecialiseerd in cloudservices en managed hosting voor de zakelijke markt. Onze servers worden veilig en groen gehost in ISO 27001, 9001 en 7510 gecertificeerde datacentra in Nederland. We kunnen ons voorstellen dat ook jij graag bijdraagt aan een beter klimaat.

Ben je op zoek naar een groene hosting oplossing, neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Geschreven door Lizet Beks