Domeinnaam registreren

Om een website of webshop online te zetten heeft u een domeinnaam nodig. U kunt uw domeinnaam eenvoudig registreren via de domeinwizard. Voordat u de domeinnaam kunt vastleggen, wordt er gecontroleerd of de domeinnaam nog beschikbaar is. Nadat de domeinnaam is geregistreerd bent u de ‘houder’ van het domein en is deze dus uw eigendom. Om de domeinnaam te behouden, dient u elk jaar de registratie te verlengen. U ontvangt hier vanzelf een melding over. Netaffairs is in dit geval de ‘registrant’ en regelt voor u het vastleggen van de domeinnaam.

hosting-domeinnaam-registratie

Check uw domein:

www.

Heeft u vragen over domeinnamen?

Domeinnaam forwarden

U kunt een domeinnaam doorverwijzen, oftewel forwarden, naar een andere (bestaande) domeinnaam. De kosten hiervan zijn €20 euro per jaar, excl. registratiekosten. Als u een domeinnaam wilt forwarden kunt u dit aangeven in de domeinwizard.

Domeinnaam verhuizen

Een domeinnaam wordt geregistreerd door een hostingprovider. U bent “domeinnaam-houder”, maar de hostingprovider is de “Registrar”. Wanneer u uw domeinnaam wilt verhuizen naar een andere hostingprovider, kunt u een verhuis-verzoek indienen via de domeinwizard.

Webhosting

Om uw website of webshop online te zetten, heeft u ook een hosting pakket nodig. Hiermee reserveert u een stukje ruimte op een van onze servers. Afhankelijk van de grootte van uw website en de benodigde snelheid, kiest u voor Shared hosting of Managed VPS.

Statistieken domeinnamen:

0 mln
Domeinnamen
0 mln
.com domeinnamen
0 mln
.nl domeinnamen
+ 0
Nieuwe domeinen per dag

Meer informatie? Neem contact op

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over een .nl, .com of domeinnaam met andere extensie, door uw gegevens achter te laten via het formulier.

 

Of bel 023 – 554 67 88

* Deze velden zijn verplicht