De meeste starters, starten online!

01 juli (2021)

Sinds de COVID maatregelen vanaf maart 2020 is de vraag naar domeinnamen en websites fors gestegen. SIDN ziet dit terug in de forse groei van .nl domeinnamen. Veel bedrijven hebben hun focus van offline naar online verschoven. Daarnaast zijn bijna alle startende ondernemers direct online gestart.

De diverse maatregelen hebben op veel vlakken (noodgedwongen) een positieve uitwerking:

  • Afhaalmaaltijden kunnen voor de horeca een prima aanvulling zijn en met een eigen website binnen de horeca hoef je geen commissie af te dragen aan de diverse thuis bezorgd platforms.
  • Met eigen goed ingerichte websites zijn ondernemers erachter gekomen dat de website ook prima kan werken als bron van leads.
  • Veel groothandels hebben een direct online verkoopkanaal geopend richting bedrijven omdat ze tijdens de lockdown niet of beperkt aan bedrijven konden leveren. In veel gevallen met succes en waarschijnlijk blijvend.

Wij helpen jou met je website of webshop én online zichtbaarheid! 

Ben jij een startende ondernemer of wil je jouw focus van offline naar online verschuiven?  Wij helpen je graag met de ontwikkeling van je website of webshop, passende hosting en je online zichtbaarheid:

  • Een passende uitstraling en gebruiksvriendelijkheid.
  • Altijd bereikbaar en up to date.
  • Goede vindbaarheid en zichtbaarheid: blijf je concurrentie voor.

Samen bekijken we je wensen en doelen en kiezen we de best passende aanpak voor jou.

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Geschreven door Lizet Beks