Beëindiging ondersteuning Windows XP

 In Cloud

Netaffairs ontvangt de laatste tijd veel vragen over de berichten in de media dat Microsoft de ondersteuning voor Windows XP per 8 april stopt.

Belangrijk te weten

Als u na het beëindigen van de ondersteuning Windows XP blijft gebruiken, zal uw pc gewoon blijven werken, maar loopt u wel kans dat deze kwetsbaarder wordt voor virussen en andere beveiligingsrisico’s. U zult ook merken dat steeds meer apps en apparaten compatibiliteitsproblemen met Windows XP krijgen omdat fabrikanten van software en hardware zich op nieuwere Windows-versies richten.
Lees meer op de website van Microsoft ›

Werken in de Cloud?

Dit is misschien wel een goed moment om met uw bedrijf over te gaan op werken in de cloud. Uw eigen PC/Desktop op afstand bereikbaar. Wij zorgen voor de updates en beschikbaarheid. Kostenbesparend en zeer flexibel.
Meer info ›

Richard Groen
Richard werkt al 17 jaar in de online media. Begonnen in 1998 als projectmanager en technisch online consultant en nu eindverantwoordelijk voor Netaffairs. Als specialist in “cloud storage” adviseert Richard organisaties over het gebruik van Private Cloud oplossing ownCloud.
Recent Posts