Premium WordPress hosting

WordPress is het populairste open source content management systeem (CMS) ter wereld. WordPress is krachtig, flexibel, veilig en zeer gebruiksvriendelijk. Het dashboard van WordPress werkt intuïtief, waardoor iedereen de vrijheid heeft om zelf hun eigen website of blog te beheren.

WordPress hosting omgeving

WordPress heeft veel modules standaard in het pakket opgenomen. Veel hiervan worden niet gebruikt, maar wel door WordPress geladen. Dit zorgt voor een flink hogere standaard belasting van het hosting platform wat resulteert in een langzamere website.

Om deze belasting efficient tot een minimum te beperken heeft Netaffairs, in samenwerking met gerenommeerde Worpress specialisten, een speciale WordPress hosting omgeving ingericht. Het resultaat: een supersnelle website!

Wilt u meer snelheid en zekerheid, dan kiest u voor uw WordPress omgeving onze WordPress premium hosting oplossing.  Het WordPress hosting pakket kost 25,- per maand.

Varnish cache

Op ons WordPress hosting platform is Varnish cache standaard inbegrepen. Varnish zorgt ervoor dat website bezoekers worden afgevangen en kijkt of de gevraagde webpagina uit het geheugen kan worden geladen (hieronder meer info daarover). Eens een pagina verzoek ontvangen is zal het de pagina uit een cache teruggeven of het verzoek doorspelen naar de echte webserver. Dat antwoord van de webserver kan dan opgeslagen worden in de cache zodat het bij het volgende bezoek direct gebruikt kan worden.

Wat heb ik aan Varnish?

Als u WordPress gebruikt is het zeker interessant Varnish te betrekken bij uw ontwikkeling. Neem bijvoorbeeld een standaard LAMP (Linux, Apache, MySQL en PHP) omgeving waar heel wat websites en applicaties in gemaakt worden. Telkens er iemand een pagina opvraagt komt dat verzoek aan op de Apache webserver, die verwerkt uw hele PHP code en vraagt met de nodige SQL queries alle data op van de MySQL database server.

De volgende bezoeker die uw website bezoekt doet de hele cyclus opnieuw: webserver -> PHP verwerken -> MySQL data ophalen -> pagina aan de gebruiker bezorgen. Ook al is het eindresultaat in beide gevallen vaak 100% identiek, toch wordt alles opnieuw berekend en opgevraagd. En dat vraagt tijd van uw bezoeker en tijd voor de CPU van uw server.

Varnish zorgt ervoor dat dit proces in goede banen word geleid en zoveel als mogelijk uit het cache geheugen aan de bezoeker tonen. Dit leidt tot veel snellere bediening aan de bezoeker.

wordpress

Statistieken WordPress:

0 mln
WordPress websites
+ 0
Dagelijks nieuwe websites
0
Plugins
0
Talen

Wilt u advies over WordPress hosting?

Neem contact op

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact voor meer informatie of advies over WordPress hosting door uw gegevens achter te laten via het formulier.

 

Of bel 023 – 554 67 88

* Deze velden zijn verplicht