varnish-cache-logo_0

Versnel je website met Varnish Cache

Als bezoekers op je website komen, wil je dat je website snel laadt en fijn navigeert. Een trage website is slecht voor je conversie en wordt ook niet gewaardeerd door Google, wat terug te zien is in de zoekmachine resultaten. Om ervoor te zorgen dat je website supersnel is, is het verstandig om bij het live gaan van je website gebruik te maken van Varnish Cache.

Een snelle website

Betere waardering door zoekmachines

Conversie verhogend

Lager hosting verbruik

Wat is Varnish Cache?

Varnish Cache is een web application accelerator of reverse proxy, een stukje software dat op de server geïnstalleerd wordt en ervoor zorgt dat je bezoeker razendsnel over je website kan navigeren. Het toont de bezoeker pagina’s die in de cache zijn opgeslagen, zodat de content bij een volgend bezoek sneller geladen wordt.

Snel en betrouwbaar!

Varnish Cache is beschikbaar in combinatie met clustertechnologie. Hierdoor wordt je website niet alleen snel, maar kan het ook onverwachts grote bezoekersaantallen aan. Snel en betrouwbaar dus!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over Varnish Cache? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers of laat een bericht achter via het contactformulier.

  • Richard Groen
    Richard Groen 023 - 554 67 88

* Deze velden zijn verplicht