Odoo Ready Partner

Voor automatisering op maat van al je bedrijfsprocessen!

Sinds 2003 zijn wij specialist in het digitaliseren van bedrijven. Naast onze vestiging in Haarlem, hebben we ook vestigingen in Spanje (Valencia en Alicante) waardoor we nationaal en internationaal onze diensten kunnen aanbieden en als brug tussen Nederland en Spanje fungeren.

Inmiddels hebben we meer dan vijf jaar ervaring met de implementatie van Odoo en de integratie met andere systemen, met name op e-commerce vlak. Daarnaast is diepgaande kennis aanwezig op het gebied van diverse bedrijfsprocessen en de automatisering hiervan, waaronder boekhouding op zowel de Spaanse als Nederlandse markt. Ons team is internationaal en multidisciplinair waardoor we onze klanten in meerdere talen (Nederlands, Engels en Spaans) te woord kunnen staan.

Bekijk hieronder de diverse mogelijkheden van Odoo voor de automatisering van jouw bedrijfsprocessen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en advies.

Odoo+

Naast de standaard Odoo apps biedt Netaffairs ook Odoo oplossingen op maat en integraties met e-commerce. Met als onze specialisatie integraties met Magento webshops.

Tevens staan wij voor service & kwaliteit en zoals bij al onze andere producten uit dit zich in het verzorgen van het complete plaatje. We verzorgen het Odoo traject van begin tot eind, van analyse en advies t/m implementatie en training, met consultancy in eigen huis.

Neem voor meer informatie en vrijblijvend advies contact met ons op!