Odoo Private Cloud

Als je als Odoo-partner een aanzienlijke klantenportefeuille beheert, biedt onze Odoo Private Cloud een uitgelezen kans om de prestaties van de Odoo sites van je klanten te verhogen, terwijl je tegelijkertijd de operationele kosten verlaagt. Deze waardepropositie is nog relevanter als je momenteel gebruik maakt van odoo.sh.

In eenvoudige termen, stelt onze Odoo Private Cloud je in staat om jouw dienstverlening naar een hoger niveau te tillen, je klanttevredenheid te verbeteren en tegelijkertijd je kosten te optimaliseren. Dit maakt het een win-win oplossing voor groeiende Odoo partners die streven naar operationele excellentie en kostenefficiëntie.

Zeer betrouwbaar
Ons hostingplatform bestaat alleen uit A-merk componenten en we maken gebruik van de beste leveranciers.
ISO 27001 gecertificeerd
Het datacentrum waar wij onze dedicated servers onderbrengen is onder andere ISO 27001 gecertificeerd.
Datacentrum in Nederland
Geen patriot act zorgen! Wij maken gebruik van datacentra in Nederland die vallen onder de Nederlandse jurisdictie.
Advies op maat
Onze hosting specialisten geven graag advies op maat, zodat de hosting aansluit bij de vereisten.

De Odoo Private Cloud

Met een klantgerichte aanpak ontwerpt Netaffairs een Odoo Private Cloud omgeving, die wordt afgestemd op de unieke behoeften van elke klant. Als klant krijgt je volledige controle en toegang, wat je in staat stelt om de Odoo Private Cloud op maat aan te passen en te gebruiken naar jouw specifieke wensen.

Een essentieel kenmerk van de Odoo Private Cloud is de geïntegreerde back-upomgeving, die wordt aangedreven door Acronis Cloud Protect. Deze functie waarborgt de veiligheid van je gegevens binnen de Odoo omgevingen en zorgt voor de constante beschikbaarheid van betrouwbare backups. Dit biedt gemoedsrust, wetende dat je bedrijfskritische gegevens te allen tijde veilig zijn.

Bij Netaffairs geloven we in nauwe samenwerking met onze klanten. We zetten ons in om de Odoo Private Cloud-omgeving voortdurend te optimaliseren en bieden deskundige technische ondersteuning waar nodig. Op deze manier zorgen we ervoor dat de Odoo Private Cloud omgeving altijd op zijn best presteert en aan de veranderende bedrijfsbehoeften voldoet.

Op zoek naar een alternatief voor Odoo.sh?

Veel bedrijven vertrouwen momenteel op odoo.sh als hun hostingplatform voor Odoo klanten. Echter, feedback van onze klanten heeft aangegeven dat odoo.sh wellicht niet de meest kosteneffectieve oplossing is op basis van de geleverde performance. Na hun overstap naar onze Odoo Private Cloud melden deze klanten een aanzienlijke verbetering van de prestaties, en dat met het gebruik van minder resources.

Benieuwd naar hoe jij jouw klanten een betere ervaring kunt bieden? Bij Netaffairs nemen we de tijd om je specifieke behoeften te begrijpen. We werken nauw met je samen om een Odoo Private Cloud omgeving te creëren die optimaal aansluit bij jouw bedrijfsvoering. Stap over en ontdek de voordelen van verbeterde prestaties tegen lagere kosten.