hosting-managed-vps

VPS hosting

Met een managed Virtual Private Server (VPS) krijg je de beschikking over een stukje van een server dat zich gedraagt als een onafhankelijke server. Hierbij hoef je je geen zorgen te maken over het netwerk, het besturingssysteem of de hardware. Netaffairs zorgt voor het beheer, het monitoren van de systemen en maakt dagelijks een back-up. Je website of applicatie is supersnel en blijft altijd online, zodat het altijd bereikbaar is voor bezoekers en potentiële klanten.

Zeer betrouwbaar

We gebruiken voor ons hostingplatform alleen A-merk componenten van de beste leveranciers.

Supersnel platform

Een snelle website is niet alleen fijn voor je bezoekers, maar ook belangrijk voor de ranking in Google.

24/7 monitoring

Wij houden het hostingplatform 24/7 in de gaten. Actieve monitoring signaleert direct eventuele verstoringen.

Advies op maat

Onze hostingspecialisten geven je graag advies op maat, zodat de hosting aansluit bij de vereisten.

Wat is managed hosting?

Het managed hostingplatform wordt continu gemonitord. We monitoren en onderhouden niet alleen het netwerk en de hardware, maar ook de server LAMP stack (software als Linux, Apache, MySQL en PHP). Door deze software regelmatig te updaten, presteert je hostingplatform optimaal en kunnen we een uptime garantie geven van 99,5%.

0
Hosting specialisten
2017
Opgericht in
1
Gem. support cijfer
1.00 %
Gem. server uptime

Monitoring+

Wanneer je website niet meer goed functioneert of langzaam wordt, wil je hier niet achter komen door klachten van je klanten. Met Monitoring+ houden we de website op bepaalde punten in de gaten. We houden bijvoorbeeld de responstijd in de gaten, of de website ‘up’ is en of er andere storingen zijn. Zodra er zich een incident voordoet, wordt ons supportteam hier direct van op de hoogte gebracht. Als het nodig is, zal het supportteam contact opnemen met de klant. Afhankelijk van de gekozen Service Level Agreement (SLA) gebeurt dit tijdens kantoortijden of ook daarbuiten.

Interesse? Neem vrijblijvend
contact op

Voor meer informatie of advies over een managed VPS oplossing kun je telefonisch of via het contactformulier contact opnemen met één van onze accountmanagers.

  • Richard Groen
    Richard Groen 023 - 554 67 88

* Deze velden zijn verplicht