hosting-magento-pakket

Magento hosting

Magento is op dit moment wereldwijd het meest gebruikte webwinkelsysteem. Heb je al een Magento webshop of denk je erover een Magento webshop te starten? Dan heb je ook speciale hosting nodig die voldoet aan de eisen van Magento. E-commerce software als Magento bevat namelijk features die de performance van de webshop verbeteren, maar daarbij ook veel vragen van het hostingplatform.

Zeer betrouwbaar

Ons hostingplatform bestaat alleen uit A-merk componenten en we maken gebruik van de beste leveranciers.

ISO 27001 gecertificeerd

Het datacentrum waar wij onze dedicated servers onderbrengen is onder andere ISO 27001 gecertificeerd.

Datacentrum in Nederland

Geen patriot act zorgen! Wij maken gebruik van datacentra in Nederland die vallen onder de Nederlandse jurisdictie.

Advies op maat

Onze hosting specialisten geven graag advies op maat, zodat de hosting aansluit bij de vereisten.

Het Magento hostingplatform

Elke hapering of downtime heeft invloed op de omzet van een webshop, dus wil je er zeker van zijn dat jouw webshop optimaal blijft presteren. Bijvoorbeeld tijdens piekuren waarin de webshop veel bezoekers heeft. De keuze voor een Magento hostingoplossing hangt af van de grootte van de webshop, de gewenste snelheid en beveiligingsmaatregelen. Onze consultants begeleiden je graag tijdens dit traject, zodat je webshop een succes wordt.

0
Hosting specialisten
2017
Opgericht in
1
Gem. support cijfer
1.00 %
Gem. server uptime

Iets anders dan standaard?

Naast basis hostingoplossingen biedt Netaffairs ook geclusterde Magento hostingoplossingen aan, zoals Memcache, Redis en Varnish. We kijken samen met de klant naar de behoefte en verwachting en adviseren op basis hiervan de beste oplossing.

Gratis Magento hosting trail aanvragen?

Netaffairs biedt verschillende mogelijkheden voor het hosten van Magento webshops. Bij de inrichting van de servers wordt rekening gehouden met de extra versnellingstechnieken om de laadtijd van de webshop zo snel mogelijk te maken. Ervaar zelf hoe snel onze hostingomgeving is met een gratis trial waarbij we een kopie van jouw webshop tijdelijk op één van onze Magento servers laten draaien. Meer informatie? Laat een bericht achter via het contactformulier of neem direct contact op met één van onze consultants.

  • Richard Groen
    Richard Groen 023 - 554 67 88