Managed VPS cluster

Een geclusterde VPS oplossing is voor websites en applicaties die een zeer hoge mate van redundantie nodig hebben en (periodiek) zwaar website verkeer goed moeten kunnen verwerken.

Een Virtual Managed Cluster (VMC) bestaat uit meerdere nodes. Het schakelen van web- en database servers maakt het mogelijk een hoge uptime van 99,9% te kunnen garanderen op jaarbasis. 

vpscluster

99,9% uptime

Door te kiezen voor een geclusterde managed hosting oplossing biedt dit de mogelijkheid voor een uptime van 99,9%

Veilige datacentra

ISO 27001, ISO 9001 en AMS-IX gecertificeerde datacentra in Nederland worden door ons gebruikt.

Maatwerk

Elke hosting oplossing is maatwerk. Onze consultant geeft u een passend advies voor uw hostingvraagstuk

Service Level Agreement

Een SLA kunt u afsluiten om afspraken over ondersteuning en reactietijden vast te leggen.

vps-cluster

Virtual Cluster hosting bij Netaffairs

Virtual Cluster hosting is ideaal voor organisaties die hoge eisen stellen aan beschikbaarheid en schaalbaarheid van hun online applicatie. Doordat wij onze virtual servers met load balancing configureren, in combinatie met een Service Level Agreement (SLA), kunnen wij de beschikbaarheidsgarantie verhogen tot maximaal 99,9%. Werken met de virtuele omgeving van Netaffairs kenmerkt zich door het flexibel kunnen op- en afschalen van capaciteit zoals opslag, cpu- en geheugen capaciteit. Op deze manier bent u zeker dat uw applicatie, ook ten tijden van aangekondigde pieken, snel en volledig beschikbaar zal zijn voor uw bezoekers.

Heeft u interesse in een VPS cluster?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voor meer informatie of advies over een VPS cluster kunt u een offerte aanvragen, of neem contact op met een van onze accountmanagers.

  • Richard Groen
    Richard Groen 023 - 554 67 88