amazonwebservices_logo.svg_

Het grootste public cloud platform ter wereld!

Amazon Web Services (AWS) is het grootste en meest uitgebreide public cloud platform ter wereld. AWS helpt organisaties bij het opbouwen van een snelle, flexibele IT-omgeving, zonder investeringen vooraf en tegen een scherp tarief dat zich aanpast aan het verbruik. Netaffairs helpt ondernemingen optimaal gebruik te maken van de diverse AWS-diensten. Van advies, tot het volledige beheer.

Download de AWS-quick guide

Amazon Web Services en Netaffairs

Veilig, snel, flexibel, geen investering en lage kosten. Dat is werken in de cloud. Maar passen clouddiensten wel bij jouw organisatie? En zoja, in welke vorm?

Netaffairs adviseert bedrijven bij het gebruik van diverse clouddiensten. Of de keuze nou valt op Amazone Web Services of een private cloud maatwerkomgeving; wij helpen niet alleen bij het maken van de keuze, maar kunnen er ook voor zorgen dat je alle voordelen van het platform benut zonder dat je zelf cloud-expert hoeft te worden.

Neem vandaag nog contact op met één van onze cloud-specialisten en kom alles te weten over de mogelijkheden, het beheer van uw cloud en de SLA’s die wij aanbieden. Bekijk onze diensten voor meer informatie.

AWS Consultancy

Netaffairs is al jaren specialist in cloud-oplossingen. Hierdoor kunnen wij bedrijven op alle vlakken van cloud hosting adviseren en, als de klant dat wil, het hele project uit handen nemen.

Denk je erover jouw huidige omgeving te verplaatsen naar de cloud, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Laat het ons weten en wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Heb je een geniaal idee voor een nieuwe webapplicatie en wil je direct beginnen met Amazone Web Services; ook dan helpen we je graag verder. Netaffairs geeft uitleg over de verschillende diensten, zodat je een helder beeld krijgt van de mogelijkheden AWS.

AWS Architectuur

Heb je een webapplicatie of online game, dan wil je natuurlijk dat je gebruikers hier 24/7 probleemloos gebruik van kunnen maken. De specialisten van Netaffairs kijken graag samen met jou naar de applicatie, om zo te kunnen bepalen welke AWS-omgeving het beste past bij de applicatie. Van een losstaande server tot een schaalbare oplossing; alles is mogelijk! Uiteraard letten we hierbij altijd op de kosten. Je betaalt nooit teveel, terwijl jouw IT-oplossing wel altijd optimaal is.

AWS Configuratie, installatie en migratie

Als je op zoek bent naar een partij die je kan adviseren en begeleiden bij de migratie naar de cloud, ben je bij Netaffairs aan het juiste adres. Onze specialisten inventariseren het huidige platform, maken een ontwerp- en migratieplan en voeren, als je dat wilt, de migratie uit en nemen daarna het nieuwe platform in beheer. Dit alles in overleg, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste stand van zaken.

AWS Beheer

Veilig, snel, flexibel, geen investering en lage kosten. Dat is werken in de cloud. Maar passen clouddiensten wel bij jouw organisatie? En zoja, in welke vorm? Netaffairs adviseert bedrijven bij het gebruik van diverse clouddiensten. Of de keuze nou valt op Amazone Web Services of een private cloud maatwerk omgeving; wij helpen niet alleen bij het maken van de keuze, maar kunnen er ook voor zorgen dat je alle voordelen van het platform benut zonder dat je zelf cloud-expert hoeft te worden. Neem vandaag nog contact op met één van onze cloud-specialisten en kom alles te weten over de mogelijkheden, het beheer van uw cloud en de SLA’s die wij aanbieden.

Nadat de behoefte in kaart is gebracht en de keuze voor Amazone Web Services is gemaakt maakt Netaffairs een analyse van het huidige platform en onderzoeken we de mogelijkheden om het beheer over te kunnen nemen met AWS Managed Services. Uiteraard optimaliseren wij de huidige omgeving, zodat we zeker weten dat de organisatie optimaal gebruikt maakt van het AWS cloud platform en eventueel ook van onze Managed Services. Wil jij je bezighouden met je eigen core-business, dan nemen wij het beheer voor onze rekening. Je kunt kiezen uit het servicelevel dat het beste aansluit bij de behoefte van de organisatie. Denk hierbij aan diensten zoals:

 • Updates van het besturingssysteem en de beveiliging
 • 24/7 storingsdienst
 • 24/7 monitoring van de systemen
 • back-up van data
 • Service en ondersteuning
 • Incident- en probleemmanagement
 • Toegangsmanagement
 • Prestatie-optimalisatie
 • Security-management

Netaffairs zorgt ervoor dat de servers en applicaties altijd beschikbaar zijn en dat jouw organisatie optimaal gebruik maakt van de schaalbaarheid en flexibiliteit van Amazon Web Services. Zonder kosten vooraf en met duidelijke prijsafspraken.

Over Amazon Web Services

Voorheen moesten bedrijven die op zoek waren naar data-opslag een eigen datacenter bouwen en deze beheren. Data opslaan in de cloud kan resulteren in dure contracten voor een grote hoeveelheid data, die op de groei wordt ingeschat. Te weinig data-opslag bouwen of inkopen kan grote gevolgen hebben voor de organisatie. Hetzelfde geldt voor het verwerken van het aantal gebruikers op een website of app. Bedrijven die qua verkeer schommelen kopen vaak te veel resources om de pieken aan te kunnen. Tijdens dal periodes hebben ze dan teveel resources maar betalen er wel voor. Met AWS betaal je alleen voor dat wat je verbruikt. Niet meer, en niet minder. AWS-gebruikers gebruiken wat ze nodig hebben en hun tarieven worden automatisch aangepast en in rekening gebracht.

AWS producten Netaffairs:

Amazon Elastic Compute Cloud (EC2)

Amazon Simple Storage Service (S3)

Amazon
ElastiCache

Amazon Relational Database Service (RDS)

Amazon
CloudFront (CDN)

Amazon
Virtual Private Cloud (VPC)

Amazon
Route 53

Amazon
Glacier

Meer info over AWS?

Of je nou op zoek bent naar advies of gelijk aan de slag wilt, alleen hulp nodig hebt bij de migratie of het hele beheer uit handen wilt geven, we kijken graag samen naar de mogelijkheden van Amazon Web Services. Neem vandaag nog contact met ons op.

 • Richard Groen
  Richard Groen 023 - 554 67 88

* Deze velden zijn verplicht