“Spam-Vrij” E-mail

Spam, Virussen en phishing berichten zijn van alle dag en zal alleen maar toenemen. Hoe zorgt u ervoor dat de e-mail die u ontvangt dermate is opgeschoond dat u niet meer lastig word gevallen voor mooie producten uit China, een mooie blauwe pil of misschien wel een virus weet te bemachtigen? De betaalbare cloud oplossing “Spam-Vrij” zorgt voor het opschonen van de e-mail.

Door gebruik te maken van Spam-Vrij zal ontvangende e-mail eerst bij ons worden aangeboden. Alle e-mail wordt op bekende virussen, spam inhoud en bekende phising mails gefilterd. Vervolgens leveren wij de e-mail af op uw e-mail server.

De gebruikte software van SpamExpert (gebruikt in 75 landen) past doorlopend vernieuwingen toe in beveiligde dataverzameling en analyses, en ontdekt zo direct nieuwe patronen en identificeert afwijkingen. Deze verzamelde kennis wordt real-time gedeeld met al onze klanten, en zorgt zo voor tijdige bescherming tegen nieuwe bedreigingen.

Het extra beschermende niveau dat het inkomend filter uw e-mailstromen en -infrastructuur biedt, zorgt voor extra redundantie en continuïteit  van uw e-mail aflevering proces. Wanneer de bestemming mailserver onbereikbaar is, zetten de filtersystemen van ons de inkomende e-mail in de wachtrij.

Wij gebruiken uitsluitend servers die in de EU staan!

Secure-Email
SpamExperts_Simple_Logo

Data blijft in de EU

Al uw data zal via veilige servers in Europa worden afgehandeld.

Uitgebreide logging

Complete log-search met geavanceerde quarantaine opties

Aflevering wachtrij

Extra redundantie door een extra aflever wachtrij met secure e-mail.

Inkomend en uitgaand

Wij filteren uw inkomende e-mail verkeer, maar ook het uitgaande

Vragen? Neem contact op

Voor meer informatie over Secure E-mail kunt u vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of bel met een van onze accountmanagers.

  • Richard Groen
    Richard Groen 023 - 554 67 88

* Deze velden zijn verplicht