ownCloud licenties

Er zijn twee versies van ownCloud beschikbaar, ownCloud Community en ownCloud Enterprise. Voor de Enterprise editie kunt u licenties afnemen bij Netaffairs, de Community editie kunt u gratis downloaden. Netaffairs is in Nederland de enige officiële solution partner van ownCloud. Wanneer u kiest voor de Enterprise editie worden uw bestanden gehost in Nederlandse datacentra en profiteert u van de expertise en support tijdens de implementatie van ownCloud binnen uw organisatie.

Untitled

ownCloud Enterprise

logo-owncloud-enterprise-edition

ownCloud Enterprise Edition is de officieel ondersteunde versie van ownCloud. Zo heeft u de mogelijkheid tot eigen apps, krijgt u officiële ondersteuning van ownCloud bij de implementatie en zijn er onderdelen zoals file firewall, audit en reporting en home directory mounts standaard in de licentie inbegrepen.

ownCloud Community

logo-owncloud-server

De ownCloud Community editie is de open source variant van ownCloud die voor iedereen licentievrij te gebruiken is. De Community editie is ideaal om ownCloud uit te proberen en bevat de meest gebruikte standaard componenten. De geavanceerde corporate functionaliteiten maken geen deel uit van ownCloud Community.

Overstappen van Community naar Enterprise?

thumb-documentatie-owncloud-wp-enterprise-vs-community

Gebruik jij ownCloud Community op kantoor? Zodra ownCloud wordt gebruikt voor professionele doeleinden, adviseren we over te stappen op de Enterprise Edition. Hier zijn meerdere argumenten voor, waaronder deze 5 redenen:

  1. Officieel ondersteund door ownCloud
  2. Extra Enterprise functionaliteiten en support
  3. Voorkom boetes door datalekken
  4. Branded cloud apps in eigen huisstijl
  5. Gehost in gecertificeerde Nederlandse datacentra

Benieuwd naar de kosten van ownCloud?

Laat uw gegevens achter via het contactformulier en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op voor een ownCloud offerte op maat.

Of bel met een van onze accountmanagers:

  • Richard Groen
    Richard Groen 023 - 554 67 88