Partner worden van Netaffairs

Netaffairs gelooft in de kracht van samenwerking. Zo kijken we samen met onze klanten naar de perfecte oplossing voor hun (cloud)opslag- en hostingbehoefte. We werken graag samen met partners die de diensten van Netaffairs willen leveren aan hun klanten. Partners met dezelfde kernwaarden; service, kwaliteit en innovatie. Als partners help je elkaar op de momenten dat het nodig is en zorgen we samen voor tevreden klanten.

Netaffairs werkt graag samen met ZZP-ers en (middelgrote) ICT-bedrijven. Als partner kun je ervoor kiezen zelf ondersteuning te leveren aan je klanten en eigenaar te zijn van de techniek, maar het is ook mogelijk dit over te laten aan het support team van Netaffairs.

Een partnerschap betekent

Service

Kwaliteit

Innovatie

Reseller Partner

Netaffairs heeft twee partnerprogramma’s; het ‘Reseller’ en het ‘Business’ programma. Het ‘Reseller’ partnerprogramma is met name interessant voor kleine en middelgrote ICT-bedrijven die hun dienstenpakket willen uitbreiden met cloud- en/of hostingdiensten, maar zelf geen eigenaar willen zijn van de techniek. Netaffairs onderhoudt en monitort continu het hostingplatform en de techniek, zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Als partner profiteer je van onze stabiele en professionele dienstverlening en kunnen jij en je klanten altijd gebruikmaken van de kennis en ondersteuning van het supportteam.

Business Partner

Het ‘Business’ partnerprogramma is geschikt voor bedrijven die alleen gebruik willen maken van het platform en de techniek van Netaffairs. Businesspartners leveren de cloud- en/of hostingdiensten direct aan hun klanten, inclusief implementatie en support van deze diensten. Netaffairs onderhoudt en monitort continu het hostingplatform en de techniek en partners kunnen altijd terugvallen op de kennis en ondersteuning van het supportteam.

Reseller Partner Business Partner
Partner fee / korting 5-25% 10-35%
Toegang Servicedesk checkmark-blue checkmark-blue
Partner support checkmark-blue checkmark-blue
Klant support door Netaffairs door partner
Facturatie door Netaffairs door partner
Partner events checkmark-blue checkmark-blue
Partner workshops checkmark-blue checkmark-blue

Partner events & workshops

Als partner van Netaffairs profiteert u automatisch van een aantal voordelen, waaronder de partner events die wij regelmatig organiseren. Tijdens deze events praten wij u bij over onze diensten en nieuwe ontwikkelingen binnen de hosting branche. Daarnaast organiseren we workshops waarin we inhoudelijke kennis delen over onze diensten. Neem contact op met Richard Groen voor meer informatie.

Interesse in het partnerprogramma?

Neem vrijblijvend contact met ons op of laat je gegevens achter op het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Richard Groen
    Richard Groen 023 - 554 67 88

Bel me terug: