Zakelijke Glasvezelverbinding

Het gebruik van glasvezel in Nederland gaat de komende jaren een vlucht nemen. Er worden in veel steden initiatieven ondernomen om glasvezel breed aan te leggen in bestaande wijken, op bedrijventerrein en in nieuwbouw werken. Glasvezel is snel en dat is nodig om aan de toenemende groei van dataverkeer te kunnen voldoen. Er is meer bandbreedte nodig en dat kan glasvezel bieden.

Waarom is Glasvezel snel?

Een glasvezelverbinding biedt een veelvoud van de snelheden die kabelinternet en ADSL te bieden hebben en kan voldoen aan het toenemende dataverkeer. De snelheid van glasvezel is zelfs zo groot dat er hele nieuwe toepassingen denkbaar worden.

In principe kan er 100 terabit per seconde getransporteerd worden. Met een verbinding van 100 terabit kun je de inhoud van 2800 DVD’s per seconde vervoeren en zo’n verbinding is maar liefst 5 miljoen keer zo snel als een doorsnee consumentenverbinding van 20 Mbit. Deze snelheid is gemeten in een laboratoriumsituatie en zulke snelheden zullen niet direct voor consumenten of zakelijke verbindingen beschikbaar zijn, maar het geeft wel aan wat de potentie van glasvezel internet is.

internetverbinding-glasvezel

Wilt u advies over een Glasvezelverbinding?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in een glasvezelverbinding? Laat uw gegevens achter via het formulier en u ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte op maat.

 

Of bel 023 554 67 88