Facebook hosting

Facebook hosting is noodzakelijk als u een Facebook app lanceert binnen Facebook. Als u binnen Facebook naar een App gaat (bijvoorbeeld een tijdelijke actie), dan wordt het middelste deel extern gehost. Facebook heeft de eis dat deze apps via een secure verbinding (SSL certificaat) bereikbaar zijn. Netaffairs heeft een Facebook hosting pakket samengesteld waarbij er ook wordt gezorgd voor een SSL certificaat.  Zo bent u goed online bereikbaar met uw Facebook App volgens de voorwaarden van Facebook. En omdat Facebook acties veelal tijdelijk zijn, bieden wij al contracten aan vanaf 3 maanden.

Facebook App op eigen domein of subdomein?

Het is mogelijk om een eigen subdomein op ons Shared Facebook hostingplatform aan te vragen. Bijvoorbeeld https://uwnaam.fbactiepagina.nl. Aan dit hoofddomein (fbactiepagina.nl) is een SSL certificaat gekoppeld, waardoor u bespaart op de kosten van het SSL certificaat. Wanneer u de Facebook App op uw eigen domeinnaam wilt hosten, neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

hosting-facebook

Statistieken Facebook:

0 mjd
Gebruikers
0 mln
Gebruikers in EU
0 mln
Dagelijkse gebruikers
0 min
Per dag

Heeft u interesse in Facebook hosting?

Neem contact op

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact voor meer informatie of advies over Facebook hosting door uw gegevens achter te laten via het formulier.

 

Of bel 023 – 554 67 88

* Deze velden zijn verplicht