Dedicated hosting

Heeft u een grote website met veel dataverkeer, een speciale applicatie of een uitgebreide webwinkel?  Met een dedicated server van Netaffairs kunt u alle kanten op. U beschikt over de volledige capaciteit van de server.

De Dedicated Servers van Netaffairs zijn enkel van A-merken en hebben altijd hardware met volledige garantie.

Met managed hosting nemen wij het volledige technische beheer van uw Dedicated Server voor u uit handen. Wilt u liever zelf uw Dedicated Server beheren en hosten? Dan bieden wij ook de mogelijkheid unmanaged dedicated server hosting voor volledige vrijheid en toegang via bijvoorbeeld SSH.

dedicatedhosting

Zeer betrouwbaar

Ons hostingplatform bestaat alleen uit A-merk componenten en we maken gebruik van de beste leveranciers.

ISO 27001 gecertificeerd

Het datacentrum waar wij onze dedicated servers onderbrengen zijn onder andere ISO 27001 gecertificeerd.

Datacentrum in Nederland

Geen patriot act zorgen! Wij maken gebruik van datacentra in Nederland die vallen onder de Nederlandse jurisdictie.

Advies op maat

Onze hosting specialisten geven u graag advies op maat zodat de hosting aansluit bij de vereisten.

Heeft u interesse in Dedicated hosting?

Aanvullende informatie:

Wat is Managed hosting?

Het Managed hosting platform wordt continu gemonitord. Dit noemen we ‘managed hosting’. We monitoren en onderhouden niet alleen het fysieke hosting gedeelte, zoals het netwerk en de hardware, maar ook de server LAMP stack (software als Linux, Apache, MySQL en PHP). Door deze software regelmatig te updaten, presteert het hosting platform optimaal en kunnen we een uptime garantie geven van 99,5%.

Monitoring+

Wanneer uw website niet meer goed functioneert of langzaam wordt, bijvoorbeeld door een programmeerfout, dan wilt u dit niet vernemen van uw klanten, maar actief signaleren. Dit wordt niet door de standaard monitoring in de gaten gehouden. Hiervoor bieden wij het Monitoring+ pakket aan.

Met Monitoring+ houden we uw website op bepaalde onderdelen in de gaten. Wij houden bijvoorbeeld de responstijd, of de website ‘up’ is in de gaten en of er andere storingen zijn. Zodra er zich een incident voordoet wordt ons technisch team actief op de hoogte gesteld en zal, indien noodzakelijk met u erover communiceren binnen kantooruren.

Monitoring + kunt u additioneel bij uw Dedicated hosting pakket afnemen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact voor meer informatie of advies over Dedicated hosting oplossingen door uw gegevens achter te laten via het formulier of bel met een van onze accountmanagers.

  • Richard Groen
    Richard Groen 023 - 554 67 88

* Deze velden zijn verplicht