Onbeperkte groei met Amazon Web Services

Heb je een eigen website of webapplicatie die veel bezoekers trekt? Stel jezelf deze vraag eens: hoeveel capaciteit is er nodig om mijn website of applicatie altijd vlekkeloos te laten draaien? Een ogenschijnlijk onbelangrijke vraag, maar de verkeerde keuze kan grote consequenties hebben. Vooral als je server capaciteit vooraf inkoopt.

Snel starten met Amazon Web Services?

Altijd bereikbaar

Een website of webshop die onbereikbaar is, is funest voor je business. Ten eerste kost het je omzet en ten tweede zal een slechte ervaring geen herhaalbezoek uitlokken. Als je afhankelijk bent van het onlinekanaal zit je daar niet op te wachten. Deze situatie komt helaas nog vaak voor. De oplossing is over stappen op Amazon Web Services (AWS) van Netaffairs.

Geen dichte deur

Capaciteitsproblemen zoals hierboven beschreven zijn verleden tijd met AWS. Je hoeft niet vooraf te bepalen hoeveel bezoekers je verwacht. In tegenstelling tot vaste pakketten is AWS namelijk volledig schaalbaar. De capaciteit past zich automatisch aan naar de vraag; het aantal websitebezoekers, de benodigde transacties of de hoeveelheid dataverkeer. Je betaalt alleen voor de capaciteit die je daadwerkelijk gebruikt, wel zo fijn!

amazonwebservices_logo.svg_

Bij de meeste hostingproviders kies je een vast pakket. Een vast bedrag per maand voor een aantal vooraf vastgelegde diensten. Niks mis mee, maar het vooraf inschatten van de capaciteit is en blijft een gok. Als je website alleen een paar keer per jaar veel bezoekers trekt, moet je wel het hele jaar de maximaal nodige capaciteit afnemen. Je website moet tenslotte altijd bereikbaar zijn en niet ineens offline gaan of traag worden. AWS neemt deze zorgen weg!

Meer info? Download de AWS quick guide

Download hier onze Amazon Web Services quick guide en lees meer over de mogelijkheden van AWS.

Is AWS de juiste keuze voor jouw organisatie? Dan kijkt Netaffairs graag samen naar de mogelijkheden. Overstappen naar AWS zonder dat je hier iets van merkt, is voor onze AWS-professionals geen enkel probleem. We helpen graag, van advies en implementatie, tot beheer van de AWS-omgeving.

  • Richard Groen
    Richard Groen 023 - 554 67 88

Download de quick guide

In deze quick guide lees je meer informatie over de 6 voordelen van AWS, beveiliging van je data en wat Netaffairs als hosting partner voor je kan betekenen.