Van lokaal hosten naar hosten in de cloud

Als je een eigen netwerk beheert, is de kans groot dat je weleens hebt gegoogled op ‘werken in de cloud’. Er zullen diverse redenen zijn waarom je de stap naar de cloud nog niet hebt gemaakt, maar het is eenvoudiger dan je denkt! We leggen graag uit welke voordelen cloud-diensten zoals Amazon Web Services voor jouw organisatie hebben.

Snel starten met Amazon Web Services?

Reduceer kosten

Het grote voordeel van AWS is dat het volledig schaalbaar is. Krijg je ineens veel bezoek op je website; dan schaalt AWS automatisch extra capaciteit bij. Is de piek weer voorbij, dan schaalt AWS automatisch capaciteit af. De kosten voor het verbruik zijn dus variabel: je betaalt alleen voor de capaciteit die je echt gebruikt. Dit in tegenstelling tot standaard hosting oplossingen waar je vooraf de benodigde capaciteit inkoopt. Dit biedt dus veel financiële voordelen!

Schaal sneller

Schaalbaarheid betekent niet alleen lagere kosten, maar geeft je ook onbeperkte groei. Je zult nooit last hebben van capaciteit problemen. Erg fijn natuurlijk als je een project of applicatie kort wilt testen, of je voorbereid op een actie die veel bezoekers naar je website of webshop trekt.

amazonwebservices_logo.svg_

AWS van Netaffairs

Of je nu een kleine onderneming bent of een een multinational: werken in de cloud is de toekomst. Als cloud-partner is Netaffairs gespecialiseerd in cloud services en managed hosting en helpen we organisaties om alle voordelen van de cloud te benutten. Zo bieden we Amazon Web Services (AWS) aan. AWS helpt organisaties bij het opbouwen van een snelle, flexibele IT-omgeving, zonder investeringen vooraf en tegen een scherp tarief dat zich aanpast aan het verbruik.

Meer info? Download de AWS quick guide

Amazon Web Services biedt verschillende cloud-diensten die perfect op elkaar aanlsuiten. We vertellen je graag meer over AWS in onze quick guide via het formulier hiernaast.

Wil je liever direct contact met één van onze consultants? Dat kan natuurlijk ook. We zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden.

  • Richard Groen
    Richard Groen 023 - 554 67 88

Download de quick guide

In deze quick guide lees je meer informatie over de 6 voordelen van AWS, beveiliging van je data en wat Netaffairs als hosting partner voor je kan betekenen.