1,2 miljoen nieuwe online shoppers in Nederland!

28 september (2021)

De enorme groei van nieuwe online shoppers in Nederland wordt grotendeels veroorzaakt door de lockdown eerder en alle coronamaatregelen. Mensen zijn meer gaan uitgeven en meer online gaan bestellen. Niet-essentiële winkels waren grotendeels gesloten waardoor de verschuiving naar online plaatsvond. Er zijn wel 1,2 miljoen nieuwe online shoppers in Nederland bijgekomen. Meer dan de helft van alle online kopers plaatste minimaal 1 aankoop via hun smartphone. Vorig jaar was dit nog minder dan de helft. Daarnaast gaven consumenten in het 2e kwartaal van 2021, 7,1 miljard euro uit, wat een stijging is van 11% ten opzichte van dezelfde periode in 2020.

Een ongekend groeipotentieel voor winkels met een online kanaal! 

Deze trend vraagt om een goede voorbereiding en het inspelen op de alsmaar groeiende groep met online shoppers. Wij helpen je graag met het complete plaatje:

  • Wil jij aan de slag met een webshop? Wij helpen je met het design en development!
  • Heb je al een webshop en wil je graag meer online zichtbaarheid? Wij helpen je met diverse online marketing tools!
  • Ben je op zoek naar een geautomatiseerde, effectieve en efficiënte oplossing voor diverse bedrijfsprocessen zoals bijv. boekhouding, voorraad, inkoop, verkoop etc…? Wij helpen je met online bedrijfssoftware van Odoo.

Neem vrijblijvend contact met ons op met jouw ideeën en wensen. Samen bespreken en bekijken we de best passende aanpak en benodigdheden voor jou.

Geschreven door Lizet Beks